Sushikurs 27. februar – vinterferiens mest smakfulle oppleving!
Sushi-kurs med lokal laks, så smaka på øl frå ELØ mikrobryggeri, og etterpå ein bedre middag på PS Bryggekafé. Kan det bli betre?
Båt-transport, omvisning på visningssenter og eit sushikurs kor du lærer å laga sushi med lokal laks med meisterkokken Michael Reddington, båttur til Kråko og middag på PS Bryggekafé i Kråko.
Ølsmaking med øl frå mikrobryggeriet ELØ før middag (her fins det også eit flott alkoholfritt alternativ i ølsmakinga) og ein herleg tre-retters middag til slutt, på PS Bryggekafé i Kråko, som ligg heilt på bryggekanten, vegg i vegg med mikrobryggeriet.
Hos oss får de utdelt redningsdress/vest. Kle dykk godt, med varme, vann og vindtette sko/kleder.
Den små skrifta
Varighet: Heildagsoppleving 27. februar
Oppmøte i respesjonen vår, Fitjarsjøen 2 kl 11
Pris: 2100,-
Informasjon om betaling kjem.
Påmeldingsfrist: ei uke før
Kontakt PS Bryggekafé:
tlf 970 95 048
post@ps-bryggekafe.no